Лауреатка премії Кобилянської віддала свою винагороду на благодійність – хворій дівчинці

Журналістка Валентина Бондар грошову винагороду за міжнародну премію імені Ольги Кобилянської віддала на благодійність. Ці кошти отримала маленька буковинка, яка потребує операції за кордоном.
Нагадаємо, нещодавно відбулося нагородження лауреатів літературно-мистецької премії імені Ольги Кобилянської. Автор і ведуча програм «Подіум її життя» здобула премію у номінації  «Гендерна журналістика». Отримані кошти Валентина Бондарвирішила витратити на благодійність, пише acc.cv.ua.

Валентина Бондар, автор і ведуча програм «Подіум її життя»:
«Є грошова винагорода цієї премії, я вирішила, що віддаю її на користь хворих діток з товариства «Богдан» Строжинецького району. там є конкретно дівчинка, яка чекає на операцію і хочу їй допомогти».

Голова Сторожинецького районного товариства батьків дітей-інвалідів «Богдан» каже, операцію 14-річній Магдалені Мотреску мають зробити у Румунії. У дівчинки вальгусне викривлення гомілок. І оскільки операція дороговартісна, сподівається, що й інші благодійники відгукнуться. А ще, аби зібрати необхідні кошти, у Сторожинці 6 грудня проведуть благодійний ярмарок «Творчість заради посмішки».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал