Колишній юрист Трампа написав, що президент США захоплюється стилем управління Путіна

Колишній юрист президента США Майкл Коен написав в своїх мемуарах, що президент США Дональд Трамп захоплюється стилем управління Путіна, пише ukrrain.com з посиланням на The Washinpton Post, в розпорядженні якої виявилася копія книги, що вийде в світ 8 вересня.

За словами Коена, що наводить видання, президент США порівнює керівництво Володимира Путіна зі своїм управлінням Trump Organization.

У Білому домі відкинули відомості, наведені в мемуарах Коена, як такі що не відповідають дійсності. Представник адміністрації повідомив виданню, що коментарі Коена щодо Росії є безпідставними. Він також підкреслив, що як випливає з розслідування, не було виявлено змови між передвиборчою кампанією Трампа і Росією.

Нагадаємо, розслідуванням доводилося, що мали місце спроби Росії втрутитися в американський виборчий процес в 2016 році, чим займався спецпрокурор США Роберт Мюллер. У квітні минулого року в підсумковій доповіді Мюллер визнав, що не знайшов однозначної змови Трампа з РФ.

Майкла Коена в свою чергу у 2018 році засудили до трьох років в’язниці за ухилення від сплати податків, махінації в банківській сфері, порушення правил фінансування передвиборної кампанії тощо.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» на 2020 рік! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» на 2020 рік в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.