Кличте санітарів! У Мордорі Україну звинувачують у створенні коронавірусу

Як повідомила російська агенція Риа-Новости, міноборони РФ заявило, що у створених і фінансованих США на Україні біолабораторіях «проводились експерименти зі зразками коронавірусу летючих мишей».

Коментар від притомного російського психіатра (https://t.me/stalin_gulag/2316): щойно на Першому каналі лисий чоловік у військовій формі, який неправильно розставляє наголоси, спотикаючись на словах типу «патогенний», зачитав заяву, що на території України розроблялися небезпечні віруси, які планувалося розповсюджувати кажанами.

Після цього почалося обговорення, під час якого пояснили, що віруси це не прості, такі, щоб вражати лише росіян, а українців та американців обминати стороною. Підійде такий вірус-дільничний, подивиться в паспорт, побачить реєстрацію в Саратові і тут же: громадянин, ходімо, мені наказано заразити вас. А побачить місце народження Лос Анджелес чи Львів, і скаже: вибачте, шановний, йдіть своєю дорогою, для вас віруси не передбачені. І все це розповідають на Першому каналі у прайм-тайм та зі звіриною серйозністю. Загалом, до чого це я: не засмучуйтесь, що більше немає Нетфлікса, настільки абсурдних комедій там все одно не покажуть.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал