«Калуш Оркестра» випустив кліп на пісню «Стефанія», який зняли у Бородянці, Ірпені, Бучі та Гостомелі (ВІДЕО)

«Війна в Україні має різні обличчя, але це обличчя наших мам, завдяки яким наші серця живі у ці темні часи», — зазначено в описі кліпу.

Гурт «Калуш Оркестра», який переміг на конкурсі «Євробачення-2022», презентував кліп на пісню «Стефанія», який знімали у звільнених від росіян Бородянці, Ірпені, Бучі та Гостомелі.

На відео — жінки, які захищають та рятують своїх дітей від війни в Україні.

«Спершу я присвятив цю пісню моїй матері, та коли почалася війна, пісня набула багато інших значень. І хоч у тексті немає ані слова про війну, чимало людей почали асоціювати пісню з Україною-мамою. Ба більше, суспільство стало називати її гімном війни. Якщо “Стефанія” це гімн війни, я б хотів, аби це був гімн нашої перемоги», — поділився лідер гурту «Калуш Оркестра» Олег Псюк.

«[Присвячується] Кожному чоловіку, кожній жінці, кожній невинній дитині. Війна в Україні має різні обличчя, але це обличчя наших мам, завдяки яким наші серця живі у ці темні часи“, — зазначено в описі кліпу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, у ніч із 14 на 15 травня у фіналі «Євробачення-2022» «Калуш Оркестра» здобув перемогу. Після свого виступу гурт закликав світ допомогти зараз же Маріуполю і «Азовсталі». «Азов» подякував «Калушу Оркестра» за підтримку.

До поїздки у Турин на конкурсу музиканти активно волонтерили, допомагали переселенцям, які втекли від війни, та військовим. Після звільнення Ірпеня «Калушу Оркестра» виступив у місті просто неба.

stv.detector.media