Газета «Факты» тимчасово призупинила вихід друкованої версії через карантин

Газета «Факты» 19 березня 2020 року тимчасово призупинила свій вихід друком через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

Про це повідомляє detector.media з посиланням на головного редактора газети Олександра Швеця, який написав про це на своїй сторінці в Facebook.

«”Факты” тимчасово призупинили вихід газети. Такого в моїй редакторській роботі ще не було жодного разу. <…> Випускати газету, не маючи можливості її потім поширювати, просто безглуздо. Газетні кіоски закрилися. Великі й не дуже великі базари в цей карантинний час теж призупинили свою роботу. Входи в метро, ​​біля яких оптовики продавали ті деякі, що ще продовжували виходити, газети, теж нікому тепер не потрібні – метро, ​​як відомо, не працює», – повідомив він.

Нагадаємо, журнали «Український тиждень», НВ та «Фокус» призупинили випуск друкованих версій на час карантину, який має завершитися 3 квітня. Натомість вони пропонують придбати електронні версії журналів.

Видавництво «Український медіа дім», що є частиною «Українського медіа холдингу» (UMH Group), пішло на двотижневий карантин і припинило випуск, друк і розповсюдження своїх друкованих ЗМІ.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал