Фестиваль «Книжковий Миколай» на Херсонщині цьогоріч проходить онлайн

Як передає ukrinform.ua, про це повідомляє у Фейсбуці Український культурний центр гуманітарного відділу Херсонського державного університету.

«Поети, прозаїки, бібліотекарі, книговидавці, представники книжкових магазинів, співаки, музиканти відомі і початківці та всі-всі-всі небайдужі! Записуйте відеоролики з презентаціями книг/своїх нових творів/пісень українською мовою та викладайте їх на своїй персональній сторінці у Facebook із хештегом #КНИЖКОВИЙ_МИКОЛАЙ», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що натхненниками та організаторами п’ятого південного фестивалю книги та читання “Книжковий Миколай” є Український культурний центр гуманітарного відділу ХДУ спільно з літпроєктом “Книжкова шафа”, з мережею магазинів “Учбова книга”, обласними бібліотеками – ім. Дніпрової Чайки, Бориса Лавреньова та Олеся Гончара.

«У нас є прекрасна можливість зробити також спогади про минулі фестивалі, про його учасників, щоб вони поділилися, що у них нового з’явилося. Щоб відбулася комунікація, щоб фестиваль жив – п’ятий фестиваль буде онлайн, а шостий, впевнена, вже відбуватиметься, як і раніше», – сказала кореспондентові агентства представниця Українського культурного центру гуманітарного відділу ХДУ Світлана Думинська.

За її словами, цьогоріч свої презентації учасники фестивалю можуть представляти онлайн до кінця року.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Святковий онлайн-марафон триває і на офіційній сторінці фестивалю у Фейсбуці.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.