Фестиваль “Книжковий Арсенал” у Києві перенесли на червень

У зв’язку із продовженням локдауну в Києві, X Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”, який мав пройти у травні, змінює дати проведення.

Як повідомляється на сторінці фестивалю у Facebook, тепер захід заплановано на 23-27 червня 2021 року.

“Ми сподіваємося зберегти гібридний формат фестивалю: книжковий ярмарок, події кураторських програм, нагородження переможців конкурсів відбудуться наживо в Мистецькому арсеналі. І частина цих подій складе онлайн-програму Книжкового Арсеналу, яку можна буде подивитись з будь-якого куточка світу”, – йдеться у повідомленні.

Квитки на Х Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал” продаватимуться виключно онлайн. Фестиваль передбачає послотну відвідуваність — купити квиток можна буде лише на певний слот і зайти в Арсенал у певний час. Це допоможе уникнути черг і небезпечного скупчення людей.

Про старт продажу квитків, а також програму Х Книжкового Арсеналу буде оголошено додатково.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Як повідомлялося, фокус-темою цьогорічного фестивалю обрано “оптимісти скептики”, її куратором став літературознавець Ростислав Семків.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.