Екс-дружина Дена Брауна подала в суд, звинувативши його в зрадах та розкраданні сімейних коштів

Як повідомляє showdream.org з посиланням на таблоїд Daily Mail, екс-дружина Дена Брауна подала позов на всесвітньо відомого письменника.

Ще в липні Блайт Браун звинуватила екс-чоловіка Дена Брауна в декількох зрадах, а також в «розкраданні» їхніх загальних матеріальних заощаджень.

За словами позивача, письменник витрачав гроші на чотирьох пасій, в тому числі на дресирувальницю Джудіт Пітерсен з Нідерландів. Зокрема, їй була подарована пара коней, одна з яких коштувала 345,5 тисяч доларів США.

Хоча автора твору «Код да Вінчі» пов’язував 21-річний шлюб, це не завадило йому бути невірним дружині більше 6 років. Місцеві таблоїди повідомляють, що суд став на бік колишньої коханої Брауна і зобов’язав Пітерсен надати свою фінансову історію. Крім іншого, у британської знаменитості був інтимний зв’язок з перукаркою, фітнес-тренером і чиновником.

Сам відповідач заперечує подібні звинувачення, називаючи їх наклепом. Що стосується судового процесу, то він «розбиває серце» Брауну: він поважає Блайт, з якою багато років підтримував «прекрасні відносини».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» на 2020 рік! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» на 2020 рік в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.