Чудова ідея! Наламавши дров у кріслі президента, Трамп збирається повернутися до звичної йому ролі шоумена

Президент США Дональд Трамп думає над відродженням реаліті-шоу The Apprentice («Учень»), яке вів 11 років в ефірі NBC до початку передвиборчої кампанії у 2015-му. Про це інформує detector.media, про це повідомляє Daily Beast з посиланням на двох людей, які обізнані із ситуацією, та одну близьку до Трампа людину.

Джерела зазначають, що останні два тижні президент час від часу згадує про реаліті-шоу у розмовах зі своїм оточенням: питає «Яким би ви хотіли бачити повернення “Учня”?» та «Пам’ятаєш “Учня”?». Також президент нібито хвалився тим, які високі рейтинги мало реаліті-шоу та як заробляло гроші: мовляв, за бажанням він міг би зробити це знову.

Повідомляється також, що продюсер шоу та друг Трампа Марк Бернетт начебто обговорював із колегами перспективу відродження «Учня» та вважає це потенційно дуже прибутковим проєктом.

Офіційно сторони не дали коментарів з цього приводу.

У листопаді 2019 року газета The Daily Beast повідомляла, що Бернетт і Трамп обговорювали зйомки нового реаліті-шоу під назвою «Учень: Білий дім». Сам президент це заперечував.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Раніше у Нідерландах допитали хакера, який вгадав пароль до акаунту Трампа у Twitter. За словами Віктора Геверса, він підібрав пароль «maga2020!» (скорочення від передвиборчого гасла Трампа «Make America Great Again») з п’ятої спроби.

Також хакер стверджував, що успішно увійшов до акаунта Трампа у Twitter у 2016 році. Тоді він використав відому фразу політика – «yourefired» («Тебе звільнено»), що відсилає до участі Трампа в реаліті-шоу.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.