Арестовича обізвали «професійним провокатором» і внесли до бази Миротворця

Колишнього позаштатного радника голови Офісу президента та ексспікера української делегації в ТКГ щодо Донбасу Олексія Арестовича внесли до бази Миротворця. Як повідомляється на сайті бази, його назвали «професійним провокатором» і виклали скріншоти листування Арестовича у соцмережах.

Арестовича внесли до бази Миротворця нібито за “участь в актах гуманітарної агресії проти України, свідому участь у заходах, що підривають обороноздатність України шляхом деморалізації ЗСУ та дискредитацію держорганів влади”.

Нагадаємо, 17 січня Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника керівника Офісу президента та речника української делегації у Тристоронній контактній групі. Пізніше він заявив, що «здатний пробачити багато чого», але не слабкість, маючи на увазі повернення в Україну п’ятого президента Петра Порошенка і невзяття його під варту.

За даними видання УП, Олексій Арестович не писав заяви на звільнення. Начебто він та голова Офісу президента Андрій Єрмак домовилися провести окрему зустріч і вирішити, чи співпрацю «може бути продовжено».

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.