Андрій Парубій: виявляється, що люди, які боролися за державу – «старі», а ті, хто її висміював – «нові»

“Для мене було і залишається незвичним, що люди, які в найважчі часи України займалися пародіюванням, – «нові» – заявив народний депутат України від фракції «Європейська солідарність» Андрій Парубій на 5-му каналі. Про це повідомляє censor.net.ua  «Всі ті, хто протягом десятиліть боролися за українську державу – виявляється, «старі» – зазначив політик. — Я з 1988 року в національно визвольній боротьбі. Я брав участь в боротьбі за державність в 1990-х, у Помаранчевій революції і революції гідності. Але, виявляється, що величезна когорта людей, які боролися за державу – це «старі». А ті, хто під час майданів, АТО не просто не брали участь у визначальних для країни періодах, а висміювали все це – тепер вони проголосили, що все це було погано, а з ними починається «нова епоха», – зазначив Парубій, коментуючи дискусію про вибір між «новими» і «старими» політиками.
Також він прокоментував негативний вплив прийнятих в «турборежимі» законопроектів монобільшості на якість українського законодавства.
«Ця епоха запам’яталася «турборежимом», імітацією активної бурхливої ​​діяльності, коли фактично маса законів були порушенням законодавства, потім вони скасовувалися, вносилися зміни, тому що вони були неякісні».

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал