Динамічні драйвові сайкл-тренування

2023-10-23-19-31

Тренуватися драйвово, динамічно, енергійно – тренуватися на сайклі! Цей кардіотренажер не має рівних зі спалювання калорій. Особливо ефективні групові заняття, коли хочеться рухатися тільки вперед, випереджати і в найкоротші терміни досягати поставленої мети. Кардіотренажер має полегшену конструкцію, він простий в експлуатації та підходить всім, хто тримає курс на спортивне тіло.

Чи слід включати заняття Cycle до тренувальної програми?

Спінбайк – яскравий представник сімейства велотренажерів, що відрізняється принципом роботи, конструкцією та впливом на м’язові групи. Тренажер імітує їзду на гірському велосипеді, не залежить від енергоносіїв, оскільки рухається за рахунок енергії спортсмена, і забезпечує максимально ефективне опрацювання всього тіла!

Чи варто займатися на сайклі? 

Потрібно, якщо ви:

  • Хочете схуднути у найкоротші терміни. Конструкція навіть найпростішого варіанта має велику динаміку та плавність рухів у трьох вимірах, що дозволяє тренуватися ефективно та з максимальною віддачею;
  • Полюбляєте швидкість, драйв та яскраві враження. Професійний спинбайк гарантовано подарує вам не тільки незабутні враження від тренування, а й гарне спортивне тіло. Їздити на ньому можна сидячи та стоячи, а також можна нахиляти тренажер у різні боки. Він обов’язково витримає усі круті повороти;
  • Хочете розігрітися перед силовим тренінгом. Заняття на кардіотренажері люблять кросфітери та атлети, які звикли, що саме вони задають ритм всьому тренувальному процесу.

 Кому можна і потрібно займатись на спинбайку?

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 У спортзалах групові заїзди на сайклах б’ють усі рекорди з ефективності та популярності. Погодьтеся, коли ви їдете в компанії однодумців, сам процес стає цікавішим і навіть трохи азартним. Є бажання крутити педалі швидше, набирати швидкість і рухатися лише вперед – до струнких спортивних тіл. Займатися на кардіотренажері можуть усі бажаючі, а рівень підготовки, вік та стать не мають жодного значення.

Кому рекомендовано заняття на сайклі?

  • Жінкам. Сайкл (Дніпро) особливо популярний серед представниць прекрасної статі. Він допомагає скинути зайву вагу в найкоротші терміни, а також ефективний у опрацюванні сідниць, стегон, преса, допомагає розпрощатися з “апельсиновою кіркою”. При систематичних вправах також покращується сила, витривалість та координація. До того ж регулярні кардіотренування – чудова профілактика стресів, хронічної втоми та частих перепадів настрою.
  • Чоловікам. Даний вид кардіонавантажень популярний серед жінок, так і серед чоловіків. На сайклі можна ефективно опрацювати все тіло, підготувати м’язи до силових навантажень та роботи з великою вагою. У ході їзди інтенсивно вентилюються легені, прискорюються метаболічні процеси, м’язи насичуються киснем, що сприяє підвищенню ефективності силових навантажень.
  • Людям, які бажають схуднути. Cycle заняття у центрі Дніпра показані всім і кожному, хто хоче схуднути. Високоінтенсивні кардіотренування найбільш ефективні у боротьбі із зайвою вагою, якщо порівнювати з біговою доріжкою, велотренажером чи орбітреком. За годину їзди в середньому темпі можна спалити близько 700 калорій, а якщо набрати швидкість, то всі 900 калорій залишаться в тренажерному залі.

Плюси та мінуси сайкл-аеробіки

Будь-який спортивний тренажер має свої переваги та недоліки, тому спинбайк не є винятком.

Плюси:

  • можна самостійно регулювати навантаження, змінюючи швидкість та опір;
  • універсальність кардіообладнання дозволяє займатися людям з будь-яким рівнем фізичної підготовки та поставленими спортивними цілями;
  • програма підходить для чоловіків та жінок;
  • у ході занять покращується робота серцево-судинної та дихальної системи, збільшується витривалість та координація;
  • ефективні у боротьбі із зайвою вагою, зі стресами та втомою;
  • не вимагають підключення до електромережі, рухаються за рахунок енергії спортсмена.

Мінуси та протипоказання:

  • Сайкл дає чимало навантаження на суглоби, варто врахувати цей момент, перш ніж приступати до тренувань;
  • не рекомендується без попередньої консультації у лікаря займатися людям, які страждають на захворювання серця або варикозом.

Регулярні тренування на професійному сайклі – запорука безпечних, комфортних та ефективних занять! Запрошуємо Вас у Jaipur Wellspace – фітнес клуб у центрі Дніпра.