Запущено літературний флешмоб від КримSOS для дітей-переселенців

 
«Міняємо вірші на книжки»: під таким гаслом громадська організація «КримSOS» запустила флешмоб #ГоворимоЧитаємо для дітей-переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей, повідомляє Буквоїд.
«До нас потрапила художня та розвиваюча література, розмальовки і т.д. для дітей різного віку, проте їхня кількість обмежена. Тому книжки отримають ті діти, котрі візьмуть участь у флешмобі #ГоворимоЧитаємо», — йдеться в оголошенні.
Для участі у флешмобі батьки мають викласти на свою сторінку у Facebook відеоролик, на якому їхня дитина читає улюблений вірш українською мовою напам´ять, супроводивши його хештегом #ГоворимоЧитаємо, або надіслати відео на пошту help@krymsos.com з темою листа #ГоворимоЧитаємо, або ж надіслати посилання на відео у повідомленні на сторінку КримSOS у Facebook. Відео буде опубліковане на цій сторінці, а з авторами представник КримSOS зв´яжеться особисто і домовиться щодо передачі книжки.
Організатори конкурсу наголошують, що книжки отримають ті діти, котрі надішлють відео першими. Також звертається увага на те, що флешмоб поширюється лише на дітей з Криму та східних областей України, а робочою мовою конкурсу є виключно українська.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал