У Києві відсвяткують Європейський день мов

Під егідою EUNIC UKRAINE, Британської Ради в Україні, Goethe-Institut в Україні, Італійського інституту культури в Києві, Посольства Іспанії в Києві, Польського інституту в Києві, Французького інституту в Україні та Чеського центру в Києві відзначать Європейський день мов, повідомляє Літакцент.
27 вересня дорослі і діти зможуть відкрити все розмаїття мов через пробні мовні уроки, презентації навчання в Європі, поетичні читання, майстерні, зустрічі, конкурси, ігри, покази європейського кінематографу, танцювальні майстер-класи народів Європи, фуд-зону та святковий концерт. Під час святкування буде оголошено переможців вперше організованого Конкурсу фільмів кишенькового формату, на який було відправлено близько 60-ти робіт з усієї України.
Всі події Європейського дня мов – безкоштовні
Європейський день мов відбудеться у приміщенні Британської Ради та Goethe-Institut за адресою вул.Волоська 12/4, а також у дворі НаУКМА з 11 до 18 години.
Вперше Європейський день мов було організовано у 2001 році Радою Європи в рамках Європейського року мов. Європейська комісія та Європейський центр із вивчення живих мов беруть активну участь в організації заходів у цей день.
Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя.
Детальніше із програмою можна ознайомитися тут.

 
 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал