У Харкові вийде книга «Сборник лекций по кацаповедению» авторства анонімного блогера

Харківське видавництво «Віват» готує до друку книгу «Ноука от Горького Лука. Сборник лекций по кацаповедению», автором якої є відомий український блогер, що ховається під ніком «Горький лук».
За кілька місяців його он-лайн проект вийшов у топи блогів і оглядів, збираючи рекордну кількість переглядів і коментарів.
Горький Лук творить в жанрі гострої політичної сатири, часто виходить за рамки пристойності і не визнає будь-якої політкоректності. Автор пише російською мовою, широко використовуючи мережевий жаргон, суржик і лексику для дорослих. При цьому він налаштований люто проукраїнськи та в іронічному тоні розвінчує міф про російську державну винятковість, висміюючи імперські амбіції Росії та її претензії на право визначати майбутнє своїх сусідів, пише cultprostir.ua.
З огляду на те, що автор регулярно отримує погрози фізичної розправи, керівництво видавництва «Віват» буде зберігати в таємниці справжнє ім’я блогера. Відомо лише, що він живе в Києві, а за освітою є філологом.
«Одні будуть читати все це, задоволено регочучи, інші − сміючись крізь щільно стиснуті зуби, але теж від душі, хоч і з твердим бажанням знайти і задушити «цього писаку», вийнявши шнурок з черевика. Так чи інакше, неспинні припадки сміху не минуть ні одного паціен… сорі, читача. Лягаючи на лоботомію, будьте впевнені, по пробудженні перемички у вашому «вінчестері» будуть надійно переставлені», − відгукнувся про книгу редактор видавництва «Віват» Ігор Назаренко.
«Еще раз предупреждаю: собраны лекции выдачей по 23 марта примерно. Дальше пока нема, это технически невозможно – то, может, будет дальше. Часть матюков и оповидки о жизни катедры удалены или переписаны, бо то книжка для всех, а не исключительно конспект для кадетства. Но накал люти остался нетронутым (спасибо понимающим редакторам издательства, уже кадетам нашей кафедры)», – написав сам автор у своєму блогу на ЖЖ.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал