Триває реалізація програми "Українська книга" 2015 року

Колегія Держкомтелерадіо проаналізувала стан реалізації програми «Українська книга» на 2015. До переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2015 рік, включено 306 видань 72 видавців загальним тиражем 586,7 тис. примірників.
З метою реалізації програми застосовано переговорні процедури закупівлі, а саме «Послуги щодо друкування, інші (послуги з підготовки, виготовлення і розповсюдження (доставки) видань». Держкомтелерадіо найближчим часом завершить проведення переговорів з учасниками торгів, в ході яких остаточно узгоджуються фінансово-економічні показники видань, що увійшли до програми на 2015 рік. За результатами проведення зазначеної процедури, після акцепту пропозицій, з переможцями закупівель укладено 223 договори про закупівлю на випуск книжкової продукції, що складає 73 % від загальної кількості книжкових проектів, включених до програми 2015 року, передає прес-служба відомства.
На сьогодні видавцями підготовлено до випуску низку суспільно значущих видань. Вже побачили світ 7 видань для дітей та юнацтва, 8 творів класиків української літератури та сучасних українських авторів (у тому числі твори лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка, за які вони отримали премію), 12 творів класиків зарубіжної літератури (в перекладі українською мовою), 21 науково-популярне, довідкове та інформаційне видання, 1 видання мовами національних меншин України.
Робота щодо реалізації програми «Українська книга» на 2015 рік триває.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал