Оголосили фіналістів конкурсу перекладів Metaphora-2017

Журі конкурсу перекладів Metaphora-2017 оголосило список цьогорічних фіналістів. Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу.
Отже, до цьогорічного фіналу потрапили такі переклади:

Як відомо, на конкурс премії Metaphora-2017 приймалися переклади есеїстики з європейських мов (окрім російської) авторів ХХ-ХХІ ст., які на момент подання перекладу є живими. Також приймалися переклади поезії з давньогрецької та латини.
Приймалися до розгляду переклади, що раніше не виходили друком і не оприлюднювались українською мовою в електронному вигляді. Кількість перекладів від одного учасника, який подає твори на премію, не обмежена.
Переможець премії отримує гонорар, еквівалентний $600. Будуть вручені дипломи п`яти кращим перекладам у кожній номінації, цінні подарунки за особливі переклади.
Також оголошується «Премія пам`яті Нонни Сорокіної з перекладу поезії та есеїстики із сербської або хорватської мов», з преміальним фондом у 6000 гривень.
Вручення премії відбувається впродовж вересня 2017 року на спеціальній церемонії, місце і час якої буде оголошено окремо.
 

Джерело: Читомо

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал